Skip to main content

Vacature – (beginnend/gevorderd) advocaat-medewerker arbeidsrecht / algemeen civiel recht

27 juli 2023

Heb je al enige jaren ervaring als advocaat maar ben je nu toe aan een nieuwe stap in je carrière bij een professioneel en informeel kantoor? Dan zijn wij, WVO Advocaten, naar je op zoek!

Even voorstellen…

WVO Advocaten is een informeel advocatenkantoor, gevestigd in Kasteel Ter Horst in Loenen (Gld) (gemeente Apeldoorn) en bestaan uit een team van zeven ambitieuze en ondernemende advocaten, ondersteund door een uitstekend secretariaat.

Onze klanten zijn grotendeels ondernemingen en ondernemers, van klein tot beursgenoteerde multinationals, verspreid door het hele land. We richten ons voornamelijk op het arbeidsrecht, algemeen verbintenissenrecht, ondernemingsrecht, sociaal zekerheidsrecht (WIA/ZW), gezondheidsrecht, tuchtrecht, medezeggenschapsrecht en privacy recht. Daarnaast zijn we één van de toonaangevende kantoren op het gebied van ziekte, verzuim en arbodienstverlening, waarbij we veel samenwerken met arbodiensten, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en andere arbodienstverleners.

Wat zoeken we?

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een:

(beginnend/gevorderd) advocaat-medewerker arbeidsrecht / algemeen civiel recht

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ambitieuze teamspeler die samen met ons wil werken aan de verdere groei van ons kantoor. En dat groeien doen we samen. Dus geen kantoor met ‘eigen praktijken’ als een groep eilandjes, maar een gezamenlijke praktijk, waarbij we elke dag weer ons best doen om samen onze cliënten zo goed mogelijk te helpen.

Wat verwachten we?

Allereerst verwachten we dat je een kei bent in je vak, dat is niet meer dan vanzelfsprekend. Daarnaast heb je relevante werkervaring als jurist of advocaat in een commerciële praktijk op het gebied van het arbeidsrecht/sociale zekerheid of op het gebied van het algemene verbintenissenrecht voor ondernemingen. Bij voorkeur heb je al ervaring in een praktijk die gericht is op organisaties en bedrijven, onze cliënten bestaan namelijk vooral uit zakelijke cliënten.

Groeien gaat echter niet vanzelf. We verwachten van jou dan ook dat je het leuk en uitdagend vindt om je verder te ontwikkelen. Feedback neem je niet persoonlijk maar zie je als een manier om juist verder te groeien. Je bent bovendien creatief in het vinden van oplossingen en bent in staat om buiten bestaande kaders te denken. Tot slot ben je in staat om het belang van de klant voorop te stellen, zonder je eigen rol uit het oog te verliezen.

Waar kan je op rekenen?

Natuurlijk hebben we je ook het een en ander te bieden. Een kleine opsomming:

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Uitgebreide mogelijkheden om je (verder) te ontwikkelen;
  • Een goede balans tussen werk en privé;
  • De mogelijkheid om parttime te werken, inclusief thuiswerkdagen;
  • Een organisatie met korte lijnen waarbij we samenwerken erg belangrijk vinden;
  • Een gezellige, ontspannen en informele werksfeer met onder andere een dagelijks gezamenlijke lunch(wandeling), een donderdagmiddagborrel en kantooruitjes;
  • Veel zelfstandigheid in je werk;
  • Leuke bijkomende werkzaamheden zoals het geven van cursussen en het uitbouwen van onze aanvullende producten en diensten zoals Model op Maat (www.modelopmaat.nl) en het Kenniscentrum Arbeidsconflicten (www.kenniscentrumarbeidsconflicten.nl);
  • Een mooie werkomgeving op het landgoed van Kasteel Ter Horst, midden op de Veluwe;
  • Gepassioneerde collega’s die net als jij willen excelleren in hun vakgebied.

Een lijstje zoals hierboven bieden meer kantoren aan. Maar wij maken het ook waar, daar mag je ons aan houden.

Op onze internetsite (www.wvo-advocaten.nl) vind je verdere informatie over onze organisatie, mensen, specialismen en manier van werken.

Belangstelling?

Ben je na het lezen van deze advertentie geïnteresseerd geraakt? Stuur dan zo snel mogelijk je gemotiveerde e-mail waarin je aangeeft waarom jij ons kantoor wilt komen versterken, voorzien van cv (met pasfoto) en eventuele referenties, aan Pascal Willems (pwillems@wvo-advocaten.nl). Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen nemen we meteen contact met je op om die te bespreken en je eventueel uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

Een assessment of psychologisch onderzoek kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Nieuws & Kennis

AlgemeenWorkshops en opleidingen
11 oktober 2022

LUSTRUM – WVO EVENT 2024!

JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEHoud deze pagina in de gaten, nadere informatie volgt.
AlgemeenArbeidsrechtPascal WillemsSociale zekerheid
16 april 2024

Law Talk 95: Special met Natascha Schenk: over jobcarving en de verplichting om een passende functie te creëren

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEIn deze aflevering van Law Talk gaan mr. Pascal Willems en "special guest" mr. Natascha Schenk in op de vraag…
AlgemeenArbeidsrechtSamantha Kranenburg
12 april 2024

Dilemma vrijdag 😎

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEW𝐞𝐫𝐤𝐧𝐞𝐦𝐞𝐫 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐭 𝐨𝐩 𝐞𝐞𝐧 𝐬𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥 𝐦𝐞𝐭 𝐣𝐨𝐧𝐠𝐞 𝐤𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞𝐧. 𝐄𝐞𝐧 𝐤𝐢𝐧𝐝 𝐬𝐭𝐞𝐩𝐭 𝐭𝐞𝐠𝐞𝐧 𝐡𝐚𝐚𝐫 𝐚𝐚𝐧 𝐰𝐚𝐚𝐫𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐧𝐞𝐦𝐞𝐫 𝐥𝐞𝐭𝐬𝐞𝐥 𝐡𝐞𝐞𝐟𝐭. 𝐇𝐚𝐝…