Skip to main content

Waarmee kunnen

we u van dienst zijn?

Arbeidsrecht

Vrijwel elke organisatie heeft werknemers en krijgt dus te maken met arbeidsrecht. Met onze brede expertise zijn we in staat om u op alle vlakken te ondersteunen

Arbeidsomstandigheden & Verzuim

We zijn gespecialiseerd is in arbeidsongeschiktheid & verzuim en alles wat ermee te maken heeft. We overzien het complete speelveld en weten direct welke gevolgen een bepaalde beslissing op het ene gebied heeft voor een ander vraagstuk.

Sociaal verzekeringsrecht

Op het vlak van sociaal verzekeringsrecht hebben we veel kennis en ervaring in huis. Hierdoor overzien we snel het speelveld en herkennen we waar de problemen liggen.

Klacht & Tuchtrecht

Wordt u aangeklaagd, als professional of als organisatie? Of bent u zelf aanklager? Dan helpen we u graag op onze manier. Wat dat is? Vaak komen we tot een overeenkomst buiten de rechtszaal om.

Gezondheidsrecht

Zorgverleners hebben te maken met veel uiteenlopende wet- en regelgeving. En die regelgeving is ook nog eens continu in beweging. Wij zitten er bovenop en helpen u met duidelijke adviezen waarmee u verder komt.

Contractenrecht

Contractenrecht is voor ons maatwerk. Dus samen met u de afspraken zodanig vastleggen dat ze duidelijk zijn en misverstanden voorkomen.

Privacyrecht

Sinds in 2018 de Europese Unie de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft ingesteld, zijn veel bedrijven hiermee aan de slag gegaan. Maar er valt nog veel te leren en te ontdekken.

Mediation

Mediation past helemaal binnen onze bedrijfsfilosofie. Waarom? Omdat de uitkomst goed gedragen wordt door beide partijen. Daarom bieden we het aan als een alternatief voor de aanpak van geschillen op allerlei gebied.

Huurrecht

Ondernemingen, organisaties en particulieren kunnen te maken krijgen met huurkwesties. Het kan daarbij gaan om allerlei kwesties bij het (ver)huren van o.a. een kantoor, winkel, praktijkruimte of een woning. Het is van belang om hierin goed advies en begeleiding te krijgen. De gevolgen kunnen immers groot zijn. Al vele jaren behartigen onze advocaten de belangen van zowel huurders als verhuurders.

Model op Maat

Modelcontracten. Vrijwel elke organisatie gebruikt ze. Een arbeidsovereenkomst, de voorwaarden voor een dienst; vaak lang geleden opgesteld en nooit meer aangepast.