Skip to main content

Over ons

en onze werkwijze

Elke zaak is uniek

Wat is uw vraag? Wat is uw belang? Wat is uw probleem? Dat zijn voor ons de ijkpunten van onze samenwerking. Pas als we hier een passende oplossing voor hebben gevonden, zijn we tevreden. Eerder niet. En elke zaak is uniek. Dus is onze manier van werken ook elke keer weer uniek.

Maar we houden ook van praktisch. We gaan naast u staan en denken mee vanuit uw positie. Zo helpen we op een laagdrempelige manier bij het oplossen én voorkomen van problemen. Soms is dat helemaal niet op juridisch vlak, maar gewoon met het inzetten van gezond verstand.

Gaan we samen aan de slag, dan is communicatie essentieel. We staan voor openheid en transparantie. En we houden van duidelijke taal. Bent u het ergens niet mee eens? Zeg het gewoon, dan hebben we het erover. Zo kunnen we snel schakelen en toewerken naar ons gezamenlijke doel.

Alle advocaten van WVO Advocaten B.V. zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, tel. 070 – 335 35 35, info@advocatenorde.nl.

Kennis maken? U bent van harte welkom. Of we komen even bij u langs.

Onze tarieven

Ook tarieven zijn bij ons in feite maatwerk. We hebben wel een standaard uurtarief, maar we berekenen geen kantoorkosten. Ook bieden we een telefonisch helpdeskabonnement. Is dat interessant voor uw organisatie, vraag dan eens naar de voorwaarden.

Daarnaast hebben we abonnementen voor grootverbruikers. Verwacht u binnen twee jaar 50 tot 200 uur juridische dienstverlening nodig te hebben? Dan is dit een zeer interessante constructie, met kortingen tot 25%.

Sommige zaken worden vergoed door rechtsbijstandsverzekeraars. Soms heeft u ook recht heeft op een vrije advocaatkeuze. In dat geval kunnen we daar afspraken over maken.

Heeft u een vraag over tarieven? Neem gewoon even contact op.

Met deze klanten denken we mee