Skip to main content

Onder goede begeleiding

samen naar een oplossing

Mediation

Mediation past helemaal binnen onze bedrijfsfilosofie. Waarom? Omdat de uitkomst goed gedragen wordt door beide partijen. Daarom helpen wij onze cliƫnten ook verder als zij behoefte hebben aan een mediator.

Bij mediation komen partijen onder begeleiding samen tot een overeenkomst. Even voor de duidelijkheid: dat is dus zonder tussenkomst van een rechter. Dit kan een manier zijn om conflicten in een persoonlijke relatie op te lossen, maar ook tussen bedrijven.

Dat doen we niet zelf maar in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde onafhankelijke mediators. Stuk voor stuk vakmensen die zich in de praktijk hebben bewezen. Ze spreken de taal van werknemers en werkgevers, en komen tot klinkende resultaten. Kortom: het werkt.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw situatie.

Onze specialisten op dit gebied

Pascal Willems

Advocaat – Partner

Mediation publicaties

AlgemeenMediationVerbintenissenrecht
5 mei 2021

Nieuwe ontwikkelingen in vrije advocaatkeuze

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEEen aantal verzekeraars biedt rechtsbijstandverzekeringen aan. In bepaalde gevallen hebben verzekerden dan recht op een vrije advocaatkeuze. Het Europese Hof…