Afspraken vastleggen

is maatwerk

Contractenrecht

Contractenrecht, ook wel verbintenissenrecht, gaat in de basis om het vastleggen van afspraken tussen twee partijen die samenwerken. Op wat voor manier dan ook. Voor ons betekent dat maatwerk. Dus niet een standaard contract uit de kast trekken, maar samen met u de afspraken zodanig vastleggen dat ze duidelijk zijn en misverstanden voorkomen.

Ontstaat er toch onenigheid of gedoe? Ook dan zijn we er voor u. Of het nu gaat om een simpele incasso, het opstellen van algemene voorwaarden of een leverancier die niet heeft geleverd; wij helpen uw probleem op te lossen.

En wilt u voorkomen dat de andere partij er met uw geld of spullen vandoor gaat? Wij helpen u om snel beslag te leggen. Daarna gaan we graag samen met u de strijd aan.

Eens praten over uw contracten of een mogelijk probleem? U bent van harte welkom.

Onze specialisten op dit gebied

Wouter Dieks

Advocaat

Patricia Weijmans

Advocaat

Contractenrecht publicaties

AlgemeenArbeidsrechtContractenrechtLeon Toonen
18 juni 2021

Aanzeggen of opzeggen? That’s the question

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVESoms krijgen wij een kwestie waarbij de werkgever een contract voor bepaalde tijd met een werknemer niet wil verlengen en…
ContractenrechtLeon Toonen
10 juli 2020

Nemo sluit een fantastische deal! Drie iMacs voor maar 6 euro! Of toch niet?

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEDeze week verscheen er een bericht dat klanten van MediaMarkt, waaronder Nemo (niet de clownvis), door een fout op de…
ContractenrechtPatricia Weijmans
5 maart 2020

Wetsvoorstel wet Franchise

Op 11 februari 2020 is de Wet Franchise als wetsvoorstel aan de Tweede Kamer gestuurd. In Nederland zijn ongeveer 870…