De NOW 3.0: de regeling is bekend

Op 4 september jl. lieten wij u al weten dat de Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor werkbehoud (NOW) wordt verlengd. De regeling was op dat moment nog niet bekend.

Op vrijdag 9 oktober 2020 is de regeling om de derde tijdelijke noodmaatregel overbrugging werkgelegenheid (NOW) vast te stellen wel gepubliceerd. U vindt de regeling hier.

Zoals we u eerder lieten weten, wordt de regeling verlengd met drie tijdvakken van drie maanden tot 1 juli 2021. Voor het eerste tijdvak van deze verlenging (de derde tranche, voor de periode van 1 oktober 2020 tot 1 januari 2021) kan door middel van een daarvoor bestemd formulier van 16 november 2020 tot en met 13 december 2020 een aanvraag worden ingediend bij de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

De regeling maakt deel uit van een pakket maatregelen ter ondersteuning van de economie in de crisis vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Heeft u vragen over het aanvragen van de NOW of heeft u andere arbeidsrechtelijke vragen, neemt u dan contact met ons op.

Gepubliceerd op LinkedIn, 13 oktober 2020

 

Nieuws & Kennis

Pascal WillemsWorkshops en opleidingen
11 oktober 2022

LUSTRUM – WVO EVENT 2023!

JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEHoud deze pagina in de gaten, nadere informatie volgt.
AlgemeenArbeidsrechtJanna van der Kamp
29 november 2022

Disfunctioneren; erkennen of ontkennen?

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEDisfunctioneren kan grofweg verdeeld worden in twee categorieën; i) niet geschikt zijn voor de uitoefening van de werkzaamheden/taken, en/of ii)…
AlgemeenArbeidsrechtMarieke Hulstijn-Botter
24 november 2022

Bedenk goed wat je met je tankpas doet!

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEWij zien het vaak de laatste tijd, werknemers die op oneigenlijke wijze gebruik maken van de tankpas voor hun leaseauto.…
What do you want to do ?

New mail