De NOW 3.0: de regeling is bekend

Op 4 september jl. lieten wij u al weten dat de Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor werkbehoud (NOW) wordt verlengd. De regeling was op dat moment nog niet bekend.

Op vrijdag 9 oktober 2020 is de regeling om de derde tijdelijke noodmaatregel overbrugging werkgelegenheid (NOW) vast te stellen wel gepubliceerd. U vindt de regeling hier.

Zoals we u eerder lieten weten, wordt de regeling verlengd met drie tijdvakken van drie maanden tot 1 juli 2021. Voor het eerste tijdvak van deze verlenging (de derde tranche, voor de periode van 1 oktober 2020 tot 1 januari 2021) kan door middel van een daarvoor bestemd formulier van 16 november 2020 tot en met 13 december 2020 een aanvraag worden ingediend bij de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

De regeling maakt deel uit van een pakket maatregelen ter ondersteuning van de economie in de crisis vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Heeft u vragen over het aanvragen van de NOW of heeft u andere arbeidsrechtelijke vragen, neemt u dan contact met ons op.

Gepubliceerd op LinkedIn, 13 oktober 2020

 

Nieuws & Kennis

Workshops en opleidingen
6 oktober 2021

Save the date!

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFNiUyMG9rdG9iZXIlMjAyMDIyJTNDJTJGaDMlM0UlMEE=JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEWVO Event - oktober 2022  
AlgemeenArbeidsrechtJanna van der Kamp
11 augustus 2022

Likkende beweging naar collega’s tijdens bedrijfsuitje; grapje of grensoverschrijdend?

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEGrensoverschrijdend gedrag is en blijft een actueel onderwerp in onze maatschappij en zo ook in het arbeidsrecht. Na de incidenten…
AlgemeenAnnemarie BussePascal Willems
9 augustus 2022

Law Talk 42: Billijke vergoeding na loonsanctie

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEIn deze aflevering van Law Talk bespreken mr. Pascal Willems en mr. Annemarie Busse de uitspraak van de Rechtbank Gelderland…
What do you want to do ?

New mail