WVO Arbobijeenkomst was een groot succes!

Gisteren heeft ons team van WVO Advocaten meerdere klanten uit de Arbobranche verwelkomd op kantoor. We hebben hen bijgepraat over de ontwikkelingen in de Arbobranche, het sociaal zekerheidsrecht en het arbeidsrecht. Daarbij hebben we het onder andere gehad over de STECR werkwijzer arbeidsconflicten en over de ontwikkelingen op het gebied van taakdelegatie.

Dank aan iedereen die aanwezig was gisteren. Door jullie actieve bijdrage en enthousiasme kijken wij terug op een zeer geslaagde bijeenkomst. We zijn blij dat we jullie na alle coronamaatregelen weer op deze wijze hebben kunnen verwelkomen en we hopen dat jullie de opgedane kennis weer kunnen gebruiken in jullie praktijk.

Later in het jaar organiseren wij weer ons jaarlijkse Event voor al onze klanten. Wij kijken er al naar uit en houden u hiervan van op de hoogte!

Gepubliceerd op LinkedIn, 17 juni 2022.

Nieuws & Kennis

Pascal WillemsWorkshops en opleidingen
11 oktober 2022

LUSTRUM – WVO EVENT 2023!

JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEHoud deze pagina in de gaten, nadere informatie volgt.
AlgemeenArbeidsrechtLeon Toonen
8 december 2022

Nieuwe ziekteperiode van 104 weken na 4 weken werken?

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEHet schrikbeeld van iedere werkgever. Heb je al gedurende langere tijd het loon van een zieke werknemer doorbetaald, moet je…
AlgemeenAnnemarie BussePascal Willems
6 december 2022

Law Talk 56: Diepslapers en semi-diepslapers? Wakker worden!

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEIn deze aflevering van Law Talk bespreken mr. Annemarie Busse en mr. Pascal Willems de 2 uitspraken van de Hoge…