Skip to main content

WVO Arbobijeenkomst was een groot succes!

17 juni 2022

Gisteren heeft ons team van WVO Advocaten meerdere klanten uit de Arbobranche verwelkomd op kantoor. We hebben hen bijgepraat over de ontwikkelingen in de Arbobranche, het sociaal zekerheidsrecht en het arbeidsrecht. Daarbij hebben we het onder andere gehad over de STECR werkwijzer arbeidsconflicten en over de ontwikkelingen op het gebied van taakdelegatie.

Dank aan iedereen die aanwezig was gisteren. Door jullie actieve bijdrage en enthousiasme kijken wij terug op een zeer geslaagde bijeenkomst. We zijn blij dat we jullie na alle coronamaatregelen weer op deze wijze hebben kunnen verwelkomen en we hopen dat jullie de opgedane kennis weer kunnen gebruiken in jullie praktijk.

Later in het jaar organiseren wij weer ons jaarlijkse Event voor al onze klanten. Wij kijken er al naar uit en houden u hiervan van op de hoogte!

Gepubliceerd op LinkedIn, 17 juni 2022.

Nieuws & Kennis

AlgemeenWorkshops en opleidingen
11 oktober 2022

LUSTRUM – WVO EVENT 2024!

JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEHoud deze pagina in de gaten, nadere informatie volgt.
AlgemeenArbeidsrechtJanna van der Kamp
30 november 2023

Minister Van Gennip ingehaald door de rechtspraak!

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEDagloon-perikelen… In Nederland wordt voor het berekenen van bijvoorbeeld een WW-uitkering gekeken naar je persoonlijke dagloon. Het dagloon is -…
AlgemeenAnnemarie BusseArbeidsrechtPascal WillemsZiekte en verzuim
28 november 2023

Law Talk 90: Op vakantie tijdens ziekte kost geen vakantiedagen?

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEIn deze aflevering van Law Talk bespreken mr. Pascal Willems en mr. Annemarie Busse de uitspraak van de Hoge Raad…