Skip to main content

Vacature medior/senior advocaat arbeidsrecht & verbintenissenrecht

15 mei 2024

Heb je al enige jaren ervaring als advocaat en ben je nu toe aan een nieuwe stap in je carrière bij een professioneel en informeel advocatenkantoor? Dan zijn wij, WVO Advocaten, naar je op zoek!

Even voorstellen…

WVO Advocaten is een informeel, gespecialiseerd, advocatenkantoor, gevestigd in Kasteel Ter Horst in Loenen (Gld) (gemeente Apeldoorn) en bestaan uit een team van acht ambitieuze en ondernemende advocaten, ondersteund door een uitstekend secretariaat.

Onze klanten zijn grotendeels ondernemingen en ondernemers, van klein tot beursgenoteerde multinationals, verspreid door het hele land. We richten ons voornamelijk op het arbeidsrecht, algemeen verbintenissenrecht, ondernemingsrecht, sociaal zekerheidsrecht (WIA/ZW), gezondheidsrecht, tuchtrecht, medezeggenschapsrecht en privacyrecht. Daarnaast zijn we één van de toonaangevende kantoren op het gebied van ziekte, verzuim en arbodienstverlening, waarbij we veel samenwerken met arbodiensten, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en andere arbodienstverleners.

Naast ons werk als advocaten vinden we het ook leuk om onze kennis te delen met onze collega’s en klanten, bijvoorbeeld tijdens events die we organiseren. Onze advocaten zijn veelgevraagde docenten bij diverse opleidingen en tevens (co)auteurs van een aantal bekende uitgaven, zoals de Praktijkgidsen Arbeidsrecht, Arbeidsomstandigheden, Sociale Zekerheid en de Praktijkgids Ziekte en re-integratie.

Wat zoeken we?

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een:

medior/senior advocaat Arbeidsrecht & Verbintenissenrecht

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ambitieuze teamspeler die samen met ons wil werken aan de verdere groei van ons kantoor. En dat groeien doen we samen. Dus geen kantoor met ‘eigen praktijken’ als een groep eilandjes, maar een gezamenlijke praktijk, waarbij we elke dag weer ons best doen om samen onze cliënten zo goed mogelijk te helpen.

We helpen onze cliënten niet alleen door de inzet van onze uitstekende vakinhoudelijke kwaliteiten maar juist door de ontwikkeling van aspecten die klanten het meest waarderen: laagdrempeligheid, begrijpelijk adviseren, afspraken nakomen, betrokkenheid, inlevingsvermogen en tactisch inzicht.

Wat verwachten we?

Allereerst verwachten we dat je een kei bent in je vak, dat is niet meer dan vanzelfsprekend. Daarnaast heb je relevante ervaring als advocaat in een commerciële praktijk op het gebied van het algemene verbintenissenrecht voor ondernemingen en het arbeidsrecht/sociale zekerheid. Bij voorkeur heb je al ervaring in een praktijk die gericht is op organisaties en bedrijven, onze cliënten bestaan namelijk vooral uit zakelijke cliënten.

Groeien gaat echter niet vanzelf. We verwachten van jou dan ook dat je het leuk en uitdagend vindt om je verder te ontwikkelen. Feedback neem je niet persoonlijk maar zie je als een manier om juist verder te groeien, ook al doet groeien soms een beetje pijn. Je bent bovendien creatief in het vinden van oplossingen en bent in staat om buiten bestaande kaders te denken. Tot slot ben je in staat om het belang van de klant voorop te stellen, zonder je eigen rol uit het oog te verliezen.

We zoeken dus nadrukkelijk iemand die al enkele jaren ervaring heeft als advocaat en in staat is om (grotendeels) zelfstandig te werken. Maar ook iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, die er zin in heeft om samen met ons verder te groeien.

Waar kan je op rekenen?

Natuurlijk hebben we je ook het een en ander te bieden. Een kleine opsomming:

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Uitgebreide mogelijkheden om je (verder) te ontwikkelen, inclusief specialisatieopleidingen etc;
  • Een goede balans tussen werk en privé;
  • De mogelijkheid om parttime te werken, inclusief thuiswerkdagen;
  • Een organisatie met korte lijnen waarbij we samenwerken erg belangrijk vinden;
  • Een gezellige, ontspannen en informele werksfeer met onder andere een dagelijks gezamenlijke lunch(wandeling), een donderdagmiddagborrel en kantooruitjes.
  • Veel zelfstandigheid in je werk;
  • Leuke bijkomende werkzaamheden zoals het geven van cursussen en het uitbouwen van onze aanvullende producten en diensten zoals Model op Maat (modelopmaat.nl) en het Kenniscentrum Arbeidsconflicten (www.kenniscentrumarbeidsconflicten.nl);
  • Een mooie werkomgeving op het landgoed van Kasteel Ter Horst, midden op de Veluwe;
  • Gepassioneerde collega’s die net als jij willen excelleren in hun vakgebied;

Een lijstje zoals hierboven bieden meer kantoren aan. Maar wij maken het ook waar, daar mag je ons aan houden.

Een korte toelichting op waar je bij WVO op kunt rekenen. Hoewel onze sfeer open, collegiaal en ontspannen is, doen we op een aantal vlakken geen concessies, zoals aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Vandaar dat bij ons je opleiding en ontwikkeling nooit stoppen. Naast de ontwikkeling van de vaktechnische kwaliteiten, besteden wij ook nadrukkelijk aandacht aan de ontwikkeling van persoonlijke competenties. Persoonlijke groei staat daarbij centraal. Omdat we een klein team zijn, vinden we goede onderlinge contacten ook erg belangrijk. Daarnaast bieden we een eerlijke, open en ontspannen werksfeer en een mooie werkomgeving. Hoewel wij hard werken niet schuwen, vinden wij een goede balans tussen werk en privé van groot belang. Parttime werken is bij ons niet alleen mogelijk, maar zelfs meer regel dan uitzondering. Een goede balans tussen werk en privé begint immers met een prettig sociaal leven. En thuis werken deden we al lang voordat dat vanwege de coronaregels verplicht werd gesteld.

Op onze internetsite (www.wvo-advocaten.nl) vind je verdere informatie over onze organisatie, mensen, specialismen en manier van werken.

Belangstelling?

Ben je na het lezen van deze advertentie geïnteresseerd geraakt? Stuur dan zo spoedig mogelijk je gemotiveerde e-mail waarin je aangeeft waarom jij ons kantoor wilt komen versterken, voorzien van cv (met pasfoto) en eventuele referenties, aan Pascal Willems (pwillems@wvo-advocaten.nl). Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen nemen we meteen contact met je op om die te bespreken en je eventueel uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. We hanteren geen sollicitatietermijn maar nodigen geschikte kandidaten uit in de volgorde van aanmelden.

Een assessment of psychologisch onderzoek kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Nieuws & Kennis

AlgemeenWorkshops en opleidingen
11 oktober 2022

LUSTRUM – WVO EVENT 2024!

JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEHoud deze pagina in de gaten, nadere informatie volgt.
AlgemeenArbeidsrechtSamantha Kranenburg
17 mei 2024

Dilemma Vrijdag 😎

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEOntslag op staande voet: dezelfde dag ontslaan of een paar dagen later in het kader van onderzoek? Ontslag op staande…
AlgemeenArbeidsrechtRogier Kingma
16 mei 2024

Ontslag op staande voet: het belang van een goede opzeggingsbrief (mededeling van dringende reden)

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEWil een ontslag op staande voet rechtsgeldig zijn moet voldaan worden aan enkele vereisen. Zo moet er sprake zijn van…