Skip to main content

Persbericht! Nieuwe Arbo matchingtool voor werkgevers: coöperatie ArboKompas gelanceerd.

2 april 2021

Vanaf 1 april is de matchingtool ArboKompas.nl live. Een nieuw platform voor een transparante en geheel gedigitaliseerde matching tussen werkgever en arbodienstverlener, gebaseerd op vooraf zorgvuldig geselecteerde criteria. Op deze site kunnen werkgevers in slechts enkele minuten de best passende arbodienstverlener vinden en selecteren. Een goede match komt een duurzame samenwerking en daarmee gezond en veilig werken ten goede. Dat is ArboKompas, vóór en door de arbomarkt.

Iedere organisatie verdient de arbozorg die het beste past bij het profiel en de behoefte van de organisatie en de medewerkers. En iedere arbodienstverlener verdient een klant die aansluit bij haar dienstverlening. Dit komt de inzetbaarheid en de gezondheid van de werkende Nederlander ten goede. ArboKompas brengt op een transparante wijze vraag en aanbod bij elkaar, zonder winstoogmerk en gericht op langdurige relaties met en tussen zowel werkgever als arbodienstverlener.

Om een goede match te bewerkstelligen heeft een aantal arbodienstverleners in ons land de handen inééngeslagen. Het resultaat: een volledig gedigitaliseerde matchingssystematiek gericht op de specifieke wensen van werkgevers. De matching begint bij de vraag van de klant die op zoek is naar een nieuwe arbodienstverlener. Voor de juiste ‘match’ voert de klant informatie in over de structuur, visie, werkwijze en wensen van de organisatie. Dankzij de digitale matching gebaseerd op slimme algoritmes, ontwikkeld door de makers van de StemWijzer, heeft de klant in enkele minuten de beschikking over een top 3 van arbodienstverleners die de beste match geven. Met één druk op de knop kan dan bij deze arbodienstverleners een offerte opgevraagd worden.

ArboKompas is uniek omdat het een coöperatie van arbodienstverleners is. De coöperatie heeft tot doel het samenbrengen van de vraag naar nieuwe arbodienstverlening en het aanbod dat de leden bieden. De leden zijn samen gericht op een onafhankelijk advies aan de opdrachtgevers en zijn ook samen mede-eigenaar.

Inmiddels zijn er al 13 arbodienstverleners aangesloten bij ArboKompas, met borging van kwaliteit door onderlinge afspraken. Vanzelfsprekend staat de coöperatie open voor nieuwe leden.

ArboKompas, voor en door de arbomarkt.

Voor meer informatie verwijzen wij naar Dianne van der Putte, Manager ArboKompas. Info@arbokompas.nlen 08506 00 177

Persbericht, Utrecht, 1 april 2021

Nieuws & Kennis

AlgemeenWorkshops en opleidingen
11 oktober 2022

LUSTRUM – WVO EVENT 2024!

JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEHoud deze pagina in de gaten, nadere informatie volgt.
AlgemeenArbeidsrechtJanna van der Kamp
30 november 2023

Minister Van Gennip ingehaald door de rechtspraak!

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEDagloon-perikelen… In Nederland wordt voor het berekenen van bijvoorbeeld een WW-uitkering gekeken naar je persoonlijke dagloon. Het dagloon is -…
AlgemeenAnnemarie BusseArbeidsrechtPascal WillemsZiekte en verzuim
28 november 2023

Law Talk 90: Op vakantie tijdens ziekte kost geen vakantiedagen?

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEIn deze aflevering van Law Talk bespreken mr. Pascal Willems en mr. Annemarie Busse de uitspraak van de Hoge Raad…