Skip to main content

Met het recht aan uw zijde

onderneemt u een stuk relaxter

Regeltjes, wetten, afspraken, verplichtingen: als ondernemer zou je er chagrijnig van worden. U heeft er dagelijks mee te maken. En ze veranderen ook nog eens regelmatig. Dan is het fijn als er iemand meekijkt met een nuchtere kijk op de zaak.

Arbeidsrecht is ons specialisme, in al zijn facetten en raakvlakken. En dat zijn er nogal wat. Daarom houden we ons ook bezig met rechtsgebieden die er direct mee te maken hebben. Zo helpen we dagelijks vele ondernemers, vaak ook buiten de rechtszaal om.

Daarbij denken we ten eerste met u mee vanuit de dagelijkse praktijk. Soms betekent dat een frisse blik op een contract of regelgeving, soms een stevig juridisch gevecht. Maar altijd op maat, zodat uw onderneming soepel doordraait.

Eens proeven van onze nuchtere aanpak? We komen graag bij u langs.

Komend Event

Uitgelicht

Laatste Nieuws

LUSTRUM – WVO EVENT 2024!

Uitgelicht
15 mei 2024

Vacature medior/senior advocaat arbeidsrecht & verbintenissenrecht

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEHeb je al enige jaren ervaring als advocaat en ben je nu toe aan een nieuwe stap in je carrière…
AlgemeenArbeidsrechtSamantha Kranenburg
17 mei 2024

Dilemma Vrijdag 😎

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEOntslag op staande voet: dezelfde dag ontslaan of een paar dagen later in het kader van onderzoek? Ontslag op staande…

Arbeidsrecht

Sociaal verzekeringsrecht

Klacht & Tuchtrecht

Arbeidsomstandigheden & Verzuim

Arbeidsrecht

Sociaal verzekeringsrecht

Klacht & Tuchtrecht

Arbeidsomstandigheden & Verzuim