Skip to main content

Maatwerk leveren en verder kijken

naar de impact van een kwestie

Vera Voogt-Prijn

Wat voor mij werk is, kan voor een jou of jouw bedrijf een lastig parket zijn of zelfs een ver van mijn bed show. Dat moet je uit handen kunnen geven aan iemand die jou, jouw visie en je belang begrijpt.

De afgelopen jaren heb ik met plezier in het arbeidsrecht gewerkt, geadviseerd en geprocedeerd. Daarin stond ik zowel werkgevers als werknemers bij. Dat maakt dat ik beide perspectieven heb leren begrijpen. Dat zorgt ervoor dat ik in de advisering beide kanten van het verhaal kan overzien en kan meenemen.

Het liefst behandel ik zaken binnen het arbeidsrecht in de breedste zin waardoor ik ook te maken heb met de raakvlakken van andere gebieden. Daardoor kan ik maatwerk leveren en verder kijken naar de impact van een kwestie. De Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht heeft mij daarin de nodige handvatten gegeven. Tegelijkertijd kun je van mij ook een rechtstreekse manier van communiceren verwachten. Ik houd er niet van iemand als een nummertje op de lijst te behandelen, maar wel van duidelijkheid en open communicatie. Dat verwacht ik immers andersom ook.

Naast het werk geniet ik ervan om in mijn vrije tijd bezig te zijn met mijn paard of hond. Ik geniet ervan om mijn hoofd leeg te maken door boksen, het spelen van bordspellen met vrienden of op een terrasje zitten. Mijn wekelijkse zondagavond sluit ik graag af met stijldansen.

Mijn specialismen

Arbeidsrecht

Mijn publicaties

AlgemeenArbeidsrechtVera Voogt-Prijn
2 mei 2024

Inschakelen politie door werkgever tijdens re-integratie ernstig verwijtbaar?

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEEen zieke werknemer kan elke ondernemer overkomen. De focus ligt dan op herstel en re-integratie en daarvoor wil je je…
AlgemeenArbeidsrechtVera Voogt-Prijn
19 april 2024

Dilemma vrijdag : Het doen van grensoverschrijdende en racistische uitlatingen door de werknemer tijdens het geven van een cursus, wel of geen ontslag op staande voet?

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVENee, geen ontslag op staande voet in deze specifieke zaak volgens de kantonrechter. De werknemer in kwestie heeft in meerdere…
AlgemeenArbeidsrechtVera Voogt-Prijn
5 april 2024

Je wil de uitzendovereenkomst van jouw werknemer verlengen, maar de werknemer weigert te tekenen. Ben je dan een transitievergoeding verschuldigd?

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEWanneer je als werkgever de uitzendovereenkomst niet verlengt, betaal je de transitievergoeding. Maar stel nou dat de werknemer de verlenging…