Skip to main content

Law Talk 92: Terugblik op 2023

20 december 2023

In deze speciale Eindejaarseditie 2023 van Law Talk blikken mr. Patricia Weijmans en mr. Annemarie Busse terug op het afgelopen arbeidsrechtelijke jaar, 2023. Een aantal belangrijke uitspraken van de Hoge Raad, die al eerder in een podcast is besproken, passeert weer de revue: van de Deliveroo-arresten tot de uitspraken van ons hoogste rechtscollege over vakantie. Er wordt aandacht besteed aan wetgeving die in werking is getreden dit jaar, waaronder de vernieuwde klokkenluiderswetgeving. Maar ook wordt nieuwe wetgeving, waaronder het wetsvoorstel ‘Verduidelijking beoordeling arbeidsrelatie en rechtsvermoeden’, kort onder de aandacht gebracht. Zo wordt er dus ook meteen vooruitgeblikt op wat het nieuwe jaar 2024 ons zal brengen op het gebied van het arbeidsrecht.

WVO Advocaten wenst alle luisteraars van Law Talk goede feestdagen en een gelukkig en gezond 2024! Wij hopen dat wij u ook in het nieuwe jaar tot onze trouwe luisteraars mogen blijven rekenen.

Luister ook eens onze andere Law Talk podcasts op Spotify, Apple Podcast of Springcast. U kunt ons daar ook volgen zodat u een signaal krijgt als de volgende Law Talk online staat.

Mocht u met interesse en plezier geluisterd hebben naar onze podcasts, dan zouden we het leuk vinden als u ons aanbeveelt bij uw collega’s en relaties. En heeft u tips of aanbevelingen na het luisteren van onze podcasts? Laat het ons gerust weten via info@wvo-advocaten.nl.

Gepubliceerd op LinkedIn, 20 december 2023

Nieuws & Kennis

AlgemeenWorkshops en opleidingen
11 oktober 2022

LUSTRUM – WVO EVENT 2024!

JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEHoud deze pagina in de gaten, nadere informatie volgt.
AlgemeenArbeidsrechtVera Voogt-PrijnZiekte en verzuim
12 juli 2024

Dilemma Vrijdag 😎

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEStel: jouw werknemer is ziek. Moet je per se een bedrijfsarts inschakelen of mag je ook een arboarts inschakelen? In…
AlgemeenArbeidsrechtJanna van der Kamp
11 juli 2024

Onze eerste WVO-er met WVO strandlaken is weer terug van vakantie πŸ˜ŽπŸŒžπŸ– !

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEVier weken geleden vroegen wij jullie hoe ver WVO Advocaten deze zomer zou komen. Op welk (onbewoond) eiland jullie je…