Skip to main content

Law Talk 51: Zoals beloofd: antwoorden op de vragen van het WVO-event 2022 (1)

11 oktober 2022

In deze Law Talk lossen mr. Pascal Willems en mr. Annemarie Busse de belofte in die tijdens het WVO Event op donderdag 6 oktober 2022 is gedaan aan de deelnemers. Pascal en Annemarie bespreken de vragen die tijdens het Event in de Slido-app zijn gesteld maar waarvoor er te weinig tijd was om die allemaal te beantwoorden.

Mag een arbeidsovereenkomst met een langdurige zieke werknemer ook al opgezegd worden tijdens wachttijd? En wat als werknemer zich absoluut niet kan vinden in inhoudelijke punten van disfunctioneren en daarmee lijnrecht tegenover leidinggevende staat? Het Gerechtshof ‘s-Hertogenbosch (ECLI:NL:GHSHE:2017:5861) heeft over zo’n situatie op 21 december 2017 uitspraak gedaan. Ook deze uitspraak wordt door Annemarie en Pascal behandeld.

Luister ook eens onze andere Law Talk podcasts op Spotify, Apple Podcast of Springcast. U kunt ons daar ook volgen zodat u een signaal krijgt als de volgende Law Talk online staat.

Mocht u met interesse en plezier geluisterd hebben naar onze podcasts, dan zouden we het leuk vinden als u ons aanbeveelt bij uw collega’s en relaties. En heeft u tips of aanbevelingen na het luisteren van onze podcasts? Laat het ons gerust weten via info@wvo-advocaten.nl.

Gepubliceerd op LinkedIn, 11 oktober 2022

Nieuws & Kennis

Pascal WillemsWorkshops en opleidingen
11 oktober 2022

LUSTRUM – WVO EVENT 2023!

JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEHoud deze pagina in de gaten, nadere informatie volgt.
AlgemeenPascal WillemsPatricia Weijmans
6 juni 2023

Law Talk 76: Passende arbeid wordt bedongen arbeid volgens de CRvB

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEIn deze aflevering van Law Talk bespreken mr. Pascal Willems en mr. Patricia Weijmans de uitspraak van de Centrale Raad…
AlgemeenArbeidsrechtLeon Toonen
1 juni 2023

Wat te doen als werkgever in geval van melding grensoverschrijdend gedrag?!

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEDe aandacht voor en meldingen van grensoverschrijdend gedrag zijn toegenomen. Toch is er bij werkgevers nog veel onbekendheid hoe nu…