Skip to main content

Inschrijving

WVO Event 5 oktober 2021

WVO Event "Ik ben (er) weer bij": actualiteiten ziekte, verzuim en arbeidsrecht

 

WVO Event “Ik ben (er) weer bij”: actualiteiten ziekte, verzuim en arbeidsrecht

Wet en regelgeving verandert zo snel dat professionals het zich niet kunnen veroorloven om nieuwe ontwikkelingen te missen. Als gespecialiseerde advocaten op het gebied van ziekte, verzuim en arbeidsrecht weten wij dat als geen ander.

In oktober 2019 hebben we voor het eerst een grootschalige bijeenkomst georganiseerd waarin wij de deelnemers helemaal hebben bijgepraat op het gebied van ziekte, verzuim en arbeidsrecht. Vanwege de grote opkomst en de enthousiaste reacties hebben we besloten om ook dit jaar weer een WVO Event te organiseren.

Wilt u niets missen en weer helemaal bij(gepraat) zijn op het vakgebied van ziekte, verzuim en arbeidsrecht? Schrijf u dan nu in voor ons live event. Let op: vol is vol!

Voor wie is het?

Voor bedrijven (HR en leidinggevenden) en professionals (casemanagers, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, re-integratiecoaches etc) die geregeld te maken hebben met zieke en arbeidsongeschikte werknemers en die zich realiseren dat je door tijdig en op de juiste manier in actie te komen, lastige verzuim- en ontslagdossiers kunt voorkomen en daarmee een hoop geld en gedoe kunt besparen.

Wanneer en waar?

Het event vindt plaats op dinsdag 5 oktober 2021 tussen 13:00 – 17:00 uur (inloop vanaf 12:30 uur). Wij ontvangen u graag bij Van der Valk Hotel “De Cantharel” te Ugchelen (langs de A1 bij Apeldoorn). 

Programma:

Tijdens deze bijeenkomst zullen wij de meest belangrijke en actuele ontwikkelingen op heldere en praktische wijze met u bespreken. Ontwikkelingen waar u beslist van op de hoogte moet zijn en die u dus echt niet wilt missen als werkgever/HR manager etc. Wij delen uiteraard ook allerlei handige tips uit onze praktijk.

De actualiteiten zullen we bespreken aan de hand van 3 hoofdthema’s:

Actualiteiten arbeidsrecht en verzuim 

  • Actuele jurisprudentie arbeidsrecht/ontslagrecht
  • STECR Werkwijzer Arbeidsconflicten 7 (in ontwikkeling) en andere nieuwe richtlijnen
  • Concurrentiebeding in arbeids- en zzp contracten
  • #metoo, ongewenste omgangsvormen en PSA beleid

(Thuis)werken na Corona

  • De invloed van corona op het arbeidsrecht
  • Thuiswerken / Wetsvoorstel Werken waar je maar wilt
  • Corona en privacy

Sociale Zekerheidsrecht en bestuursrecht

  • Wijziging Werkwijzer Poortwachter UWV
  • Actuele jurisprudentie ZW/WIA en bestuurs(proces)recht

Uiteraard zullen wij het programma aanvullen met actuele onderwerpen die op dat moment spelen.

Corona-maatregelen

Hoewel het corona virus nog steeds actief is, hopen wij dat het toch mogelijk is om deze bijeenkomst in fysieke vorm te kunnen laten plaatsvinden.
Wij zien nog altijd de toegevoegde waarde van echt persoonlijk contact en kijken er dan ook echt naar uit u weer te kunnen ontvangen op een mooie locatie.
Vanzelfsprekend worden tijdens ons Event eventuele corona-maatregelen in acht genomen.

Indien de corona-maatregelen worden aangescherpt waardoor wij (helaas) minder bezoekers mogen ontvangen, dan proberen we uiteraard voor een passende oplossing te zorgen waarbij we de volgorde van inschrijving aanhouden.

Kosten

Aan deelname aan ons Event zijn voor u als relatie geen kosten verbonden. Wel rekenen wij op uw aanwezigheid (na aanmelding) en actieve deelname.

Aanmelden

Via onderstaand aanmeldformulier kunt u zich aanmelden.

Belangrijk: Indien u zich inschrijft, dan gaan wij ervan uit dat u ook daadwerkelijk aanwezig zult zijn. Uiteraard kunt u zich ook laten vervangen door een collega. Mocht u toch onverhoopt niet kunnen komen, dan stellen wij het op prijs indien u dat zo snel mogelijk aan ons laat weten zodat we nog iemand anders blij kunnen maken met deelname.

Tot slot 

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan vooral contact met ons op! Wij hopen u (opnieuw) te mogen begroeten op 5 oktober a.s.

Team WVO Advocaten

Aanmeldformulier