Skip to main content

VSO CHECKER

Vaststellingsovereenkomst (VSO) gekregen? Wij controleren uw vaststellingsovereenkomst!

Wil uw werkgever uw arbeidsovereenkomst beëindigen en heeft hij u een vaststellingsovereenkomst aangeboden? Dan zit u vast met een hoop vragen. Bijvoorbeeld of het voorstel dat uw werkgever aan u doet redelijk is, of de vaststellingsovereenkomst alle gebruikelijke onderdelen bevat, of de daarin opgenomen beëindigingsvergoeding juist is en of met de aangeboden vaststellingsovereenkomst uw rechten voldoende worden veiliggesteld, zoals het recht op een WW-uitkering.

Snel
De advocaten van WVO Advocaten zijn gespecialiseerd in het ontslagrecht. Wij begrijpen dat u graag snel antwoord wilt hebben op deze vragen. Bij veel rechtsbijstandverleners duurt het soms dagen tot weken voordat u een reactie krijgt op uw vragen. Wij vinden dat dat anders kan. Vandaar dat wij een nieuwe dienst hebben ontwikkeld: de VSO Checker.

Hoe werkt het
De VSO Checker werkt heel simpel. U vult onderstaand formulier in en upload uw vaststellingsovereenkomst en eventueel een recente salarisstrook en uw arbeidsovereenkomst(en). Na ontvangst van uw gegevens neemt een van onze advocaten uiterlijk de volgende werkdag al telefonisch contact met u op. Wij bespreken met u wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten zijn. Zodra u ons daadwerkelijk opdracht geeft om de vaststellingsovereenkomst te checken, gaan wij direct voor u aan de slag. Het invullen en versturen van het formulier hieronder is dus geheel vrijblijvend en het verplicht u nog tot niets.

Kosten
Vaak wordt in de vaststellingsovereenkomst een bedrag genoemd dat de werkgever vergoedt voor de juridische kosten voor u als werknemer. Is dat bij u ook het geval, dan zullen wij de check altijd uitvoeren voor het in de vaststellingsovereenkomst genoemde bedrag, zodat de check voor u geen extra kosten met zich mee brengt. Mocht uw werkgever geen vergoeding voor de juridische kosten hebben aangeboden, dan kunnen wij uw vaststellingsovereenkomst controleren tegen een scherp tarief.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Upload hier uw VSO en optioneel een salarisstrook en arbeidsovereenkomst. (max. 5MB per document, toegestane documenten: doc, docx, pdf, rtf, jpg, png)

Workshops en opleidingen

LUSTRUM – WVO EVENT 2024!