Skip to main content

Niet alleen kijken naar de risico's

maar juist naar de kansen!

Samantha Kranenburg

Mijn passie ligt in het wegnemen van de drempel om tijdig juridisch advies in te winnen. Hoe ik dat doe? Door bedrijven waarvoor ik werk echt te leren kennen. Niet alleen de organisatorische kant, maar ook de bedrijfscultuur. Alleen dan kan je echt maatwerk leven, passend bij het bedrijf en de mensen die er werken. Mijn werkstijl kenmerkt zich dan ook door korte lijnen, (praktische) advisering to the point en oprechte interesse. In jou en jouw bedrijf. Moeten we toch nog een rechter? Dan procedeer ik desnoods tot aan de hoogste rechter, maar bij voorkeur ga ik voor een minder ingewikkelde en tijdrovende oplossing. Daarmee is een cliënt in mijn ervaring meestal beter af.

Ik werk voornamelijk in het arbeidsrecht, in de breedste zin van het woord. Om ondernemers in alle facetten bij te kunnen staan, heb ik mij de afgelopen jaren ook veelvuldig bezig gehouden met ondernemingsrecht. De basis van iedere onderneming begint met goede afspraken. Ik denk graag aan de voorkant mee met het belang van jouw bedrijf. Wat moet echt beschermd worden en hoe stellen we een contract op zonder afbreuk te doen aan de commerciële kant van jouw business. Niet alleen kijken naar de risico’s, maar juist naar de kansen. Dat speelveld maakt mijn werk juist uitdagend en leuk.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om mijn hoofd leeg te maken met een potje sparren tijdens het boksen of mijn grenzen te verleggen tijdens Crossfit. Ik ben daarnaast gek op spelletjes, of dat nou jungle speed is of Keezborden, dat maakt niet uit. Als er maar wat tactiek of snelheid in zit, ben ik al snel tevreden.

Samantha Kranenburg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Arbeidsrecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mijn specialismen

Arbeidsrecht

Mijn publicaties

AlgemeenArbeidsrechtSamantha Kranenburg
21 juni 2024

Dilemma Vrijdag 😎⚽

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEEigen doelpunt mag of per direct ontslag? GOAL!! Alleen wel een eigen goal. Dat is niet handig. Dit EK hebben…
AlgemeenArbeidsrechtSamantha Kranenburg
20 juni 2024

De zzp’er is volledig ingebed in de organisatie, maar toch is er geen sprake van een arbeidsovereenkomst

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEDe plannen om schijnzelfstandigheid tegen te gaan stapelen zich inmiddels op. Wat de afgelopen jaren in ieder geval duidelijk is…
AlgemeenArbeidsrechtSamantha Kranenburg
14 juni 2024

Dilemma Vrijdag 😎

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVE𝐒𝐭𝐞𝐥: 𝐣𝐞 𝐛𝐞𝐧𝐭 𝐞𝐞𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐫𝐞𝐧𝐭𝐢𝐞𝐛𝐞𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐨𝐯𝐞𝐫𝐞𝐞𝐧𝐠𝐞𝐤𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐭 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐧𝐞𝐦𝐞𝐫𝐬. 𝐌𝐞𝐭 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐧𝐞𝐦𝐞𝐫 1 𝐞𝐧 2 𝐦𝐚𝐚𝐤 𝐣𝐞 𝐚𝐟𝐬𝐩𝐫𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐳𝐨𝐝𝐚𝐭 𝐳𝐞 𝐭𝐨𝐜𝐡…