Skip to main content

Niet alleen kijken naar de risico's

maar juist naar de kansen!

Samantha Kranenburg

Mijn passie ligt in het wegnemen van de drempel om tijdig juridisch advies in te winnen. Hoe ik dat doe? Door bedrijven waarvoor ik werk echt te leren kennen. Niet alleen de organisatorische kant, maar ook de bedrijfscultuur. Alleen dan kan je echt maatwerk leven, passend bij het bedrijf en de mensen die er werken. Mijn werkstijl kenmerkt zich dan ook door korte lijnen, (praktische) advisering to the point en oprechte interesse. In jou en jouw bedrijf. Moeten we toch nog een rechter? Dan procedeer ik desnoods tot aan de hoogste rechter, maar bij voorkeur ga ik voor een minder ingewikkelde en tijdrovende oplossing. Daarmee is een cliënt in mijn ervaring meestal beter af.

Ik werk voornamelijk in het arbeidsrecht, in de breedste zin van het woord. Om ondernemers in alle facetten bij te kunnen staan, heb ik mij de afgelopen jaren ook veelvuldig bezig gehouden met ondernemingsrecht. De basis van iedere onderneming begint met goede afspraken. Ik denk graag aan de voorkant mee met het belang van jouw bedrijf. Wat moet echt beschermd worden en hoe stellen we een contract op zonder afbreuk te doen aan de commerciële kant van jouw business. Niet alleen kijken naar de risico’s, maar juist naar de kansen. Dat speelveld maakt mijn werk juist uitdagend en leuk.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om mijn hoofd leeg te maken met een potje sparren tijdens het boksen of mijn grenzen te verleggen tijdens Crossfit. Ik ben daarnaast gek op spelletjes, of dat nou jungle speed is of Keezborden, dat maakt niet uit. Als er maar wat tactiek of snelheid in zit, ben ik al snel tevreden.

Samantha Kranenburg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Arbeidsrecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mijn specialismen

Arbeidsrecht

Mijn publicaties

AlgemeenArbeidsrechtSamantha Kranenburg
24 november 2023

If it walks like a duck, talks like a duck, it probably is a duck.

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEDe bezorgers van Deliveroo zijn geen zelfstandigen, maar werknemers. Check, dit was bekend, maar dit is niet het einde van…
AlgemeenArbeidsrechtSamantha Kranenburg
21 november 2023

Sinterklaasdicht

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEDe Sint is in het land en de Pieten lopen weer over de daken, tijd dus om over 2023 in…
AlgemeenArbeidsrechtSamantha Kranenburg
17 november 2023

Meteen kiezen: wel of geen ontslag op staande voet?

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVE"het in een dronken bui meenemen en kwijtmaken van de tas met laptop van een collega" En wat heb je…