Skip to main content

Vacature: Office Manager (24-32 uur)

18 juni 2024

WVO Advocaten is op zoek naar een:

Office Manager (24-32 uur)

Functieomschrijving

Als Office Manager ben je de spil binnen ons kantoor en regel je allerlei voorkomende organisatorische, facilitaire en ondersteunende zaken. Ook help je bij het voorbereiden van trainingen en events.

Naast de coördinerende taken behoort ook het organiseren van de maandelijkse declaratierondes tot één van je belangrijkste taken. Tevens zorg je ervoor dat je samen met het secretariaat de advocaten zodanig ondersteunt dat zij hun werk efficiënt en inhoudelijk zo goed mogelijk kunnen doen.

In geval van grote drukte ben je tevens bereid om in te springen en zelf ook secretariële taken uit te voeren. Het is dan ook belangrijk dat je proactief en stressbestendig bent, overzicht hebt en goed communiceert.

Afhankelijk van je ambities en competenties is verdere uitbreiding van je takenpakket met andere taken zeer goed mogelijk.

Functie-eisen

Onze voorkeur gaat uit naar een collega met HBO werk- en denkniveau met minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie als Office Manager of (juridisch) secretaresse. Ervaring binnen een advocatenkantoor of soortgelijke organisatie is een pré maar niet noodzakelijk. Je kunt onze visie hoe ons advocatenkantoor zich onderscheidt van andere kantoren goed uitdragen en hebt een sterke dienstverlenende instelling. Daarnaast ben je communicatief sterk, collegiaal, signalerend, proactief, klantvriendelijk, weet goed prioriteiten te stellen en neem je verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van je werk. Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is goed.

Voor deze functie voldoe je tevens aan het volgende profiel;

 • Je hebt organisatorisch talent, bent een echte regelneef en in staat meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden;
 • Je beschikt over een basiskennis financiële administratie en bent in staat een declaratieproces zelfstandig uit te voeren;
 • Je hebt een dienstverlenende en proactieve houding;
 • Je bent enthousiast, stressbestendig en zeer accuraat;
 • Je bent flexibel en een echte teamspeler;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent zeer sociaal vaardig;
 • Je bent gedreven, zelfstandig, en hebt verantwoordelijkheidsgevoel en ondernemerszin;
 • Je hebt een representatief voorkomen en hebt een positieve instelling;
 • Je hebt een afgeronde opleiding als Office Manager of recente vergelijkbare werkervaring;
 • Je beschikt over een rijbewijs B;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt een basiskennis van de Engelse taal;
 • Je beheerst de softwarepakketten Windows en Office en bent in staat zelfstandig presentaties te maken in PowerPoint.

Bedrijfsprofiel

WVO Advocaten is een jong, informeel en dynamisch advocatenkantoor waar momenteel 6 advocaten, 2 juristen en 2 secretaresses werkzaam zijn. Ons kantoor is gespecialiseerd op het gebied van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, sociaal verzekeringsrecht en privacy recht. Daarnaast publiceren wij regelmatig en zijn wij betrokken bij diverse cursussen en opleidingen. Wij werken voornamelijk voor ondernemingen (MKB tot beursgenoteerd). Ons kantoor is gevestigd in het karakteristieke koetshuis van Kasteel Ter Horst in Loenen (Gld).

Ons kantoor kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur met korte en heldere communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur. We houden van gezelligheid. Een goede balans tussen werk en privé is voor ons zeer belangrijk maar we zijn ook niet bang om hard te werken als het nodig is.

Ons aanbod

 • een interessante, veelzijdige baan met ruimte om te leren en door te groeien;
 • een informele werksfeer waarbij samenwerken belangrijk is;
 • een unieke kans om te werken bij een klein maar professioneel advocatenkantoor op een toplocatie bij Kasteel Ter Horst in Loenen;
 • de mogelijkheid tot het volgen van trainingen of cursussen;
 • een markt conform salaris met 8% vakantiegeld, pensioenbijdrage, 28 vrije dagen op fulltime basis, kilometervergoeding.

Word je enthousiast van deze vacature?

Aarzel dan niet en reageer op deze vacature door een email te sturen aan info@wvo-advocaten.nl waarin je aangeeft waarom juist jij onze nieuwe collega moet worden. Stuur ook een cv (met pasfoto) mee. Let wel: we willen echt investeren in onze nieuwe collega dus verwachten ook een dijk van een motivatie.

PS:
Wil je in de motivatie aangeven of je toestemming geeft om de sollicitatiegegevens, na sluiting van de sollicitatieprocedure, 1 jaar te bewaren?

Sollicitaties die niet aan de functie-eisen voldoen of die geen motivatie bevatten worden niet in behandeling genomen.

Nieuws & Kennis

AlgemeenWorkshops en opleidingen
11 oktober 2022

LUSTRUM – WVO EVENT 2024!

JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEHoud deze pagina in de gaten, nadere informatie volgt.
AlgemeenArbeidsrechtVera Voogt-PrijnZiekte en verzuim
12 juli 2024

Dilemma Vrijdag 😎

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEStel: jouw werknemer is ziek. Moet je per se een bedrijfsarts inschakelen of mag je ook een arboarts inschakelen? In…
AlgemeenArbeidsrechtJanna van der Kamp
11 juli 2024

Onze eerste WVO-er met WVO strandlaken is weer terug van vakantie 😎🌞🏖 !

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEVier weken geleden vroegen wij jullie hoe ver WVO Advocaten deze zomer zou komen. Op welk (onbewoond) eiland jullie je…