Skip to main content

Uitnodiging

WVO Event 10 oktober 2024

WVO Event 2024: Actualiteiten arbeidsrecht, ziekte en verzuim & sociale zekerheid

Net zoals de afgelopen jaren, organiseren wij ook dit jaar weer het WVO Event: een grootschalige bijeenkomst waarin wij de deelnemers helemaal bijpraten over de actualiteiten op het gebied van arbeidsrecht, ziekte en verzuim & sociale zekerheid. De wetgevende en rechtsprekende macht zitten ook in 2024 niet stil. Het afgelopen jaar heeft weer genoeg interessante ontwikkelingen opgeleverd die voor de dagelijkse praktijk zeer belangrijk zijn.

Wilt u niets missen en weer helemaal bij(gepraat) zijn op het vakgebied van arbeidsrecht, ziekte en verzuim & sociale zekerheid? Schrijf u dan snel in voor het WVO Event 2024. Let op: vol = vol!

Voor wie is het?
Voor bedrijven (HR, juristen en leidinggevenden) en professionals (casemanagers, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, re-integratiecoaches, etc.). In het bijzonder voor hen die geregeld te maken hebben met lastige arbeidsrechtelijke kwesties of lastige kwesties rondom arbeidsongeschiktheid en die zich realiseren dat je door tijdig en op de juiste manier te acteren, kunt voorkomen dat een kwestie maar voort blijft slepen. In veel gevallen is escalatie te voorkomen.

Wanneer en waar?
Het WVO Event vindt plaats op donderdag 10 oktober 2024 van 13:00 – 17:00 uur (inloop vanaf 12:30 uur). Na afloop is er nog tijd om even na te praten en een afsluitend drankje te drinken. Wij ontvangen u graag bij Van der Valk Hotel “De Cantharel” te Ugchelen (langs de A1 bij Apeldoorn).

Wat is het programma?
Tijdens deze bijeenkomst zullen wij de meest belangrijke en actuele ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht, ziekte en verzuim & sociale zekerheid op heldere en praktische wijze met u bespreken. Ontwikkelingen waar u beslist van op de hoogte moet zijn en die u dus echt niet wilt missen. Wij delen uiteraard ook allerlei handige tips uit onze praktijk.

De actualiteiten zullen we bespreken aan de hand van drie hoofdthema’s:

•    Actuele nieuwe wetgeving en plannen voor de arbeidsmarkt
•    Actualiteiten arbeidsrecht en verzuim
•    Actualiteiten sociale zekerheid

Geïnteresseerd? Dan mag u het WVO Event zeker niet missen!

Kosten
Aan deelname aan het WVO Event zijn voor u als relatie geen kosten verbonden. Wel rekenen wij op uw aanwezigheid (na aanmelding) en actieve deelname.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier hieronder.

Belangrijk: Indien u zich aanmeldt, dan gaan wij ervan uit dat u ook daadwerkelijk aanwezig zult zijn. Uiteraard kunt u zich ook laten vervangen door een collega. Mocht u noch een collega kunnen komen, dan stellen wij het op prijs indien u dat zo snel mogelijk aan ons laat weten. Op deze manier kunnen wij nog iemand anders de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan ons event.

Mocht u nu een collega willen meenemen die geen rechtstreekse uitnodiging van ons heeft ontvangen, dat mag uiteraard! Laat deze collega zich ook aanmelden via het aanmeldformulier.

Tot slot
Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan vooral contact met ons op! Wij hopen u (opnieuw) te mogen begroeten op donderdag 10 oktober a.s.

Team WVO Advocaten

Aanmeldformulier