Kom jij

ons team versterken?

Vacature - (junior) Juridisch secretaresse (m/v)
24-28 uur (3 / 4 dagen) per week

Ambieer je de functie van (junior) juridisch secretaresse? Beheers je de (juridische) secretariële basisvaardigheden maar moet je de specifieke kneepjes van het vak nog leren onder begeleiding van een ervaren secretariaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(junior) Juridisch secretaresse (m/v)

24-28 uur (3 / 4 dagen) per week

Als juridisch secretaresse bij ons kantoor maak je deel uit van het secretariaat dat momenteel bestaat uit 2 secretaresses die de advocaten ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Samen met hen ben je er verantwoordelijk voor dat de interne organisatie op rolletjes loopt.

Wat verwachten wij?

Je houdt van uitdagingen, zelfstandig zaken oppakken, aanpakken én doorpakken. Ja, het is gezellig op kantoor, er wordt tijdens lunches samen gewandeld, er zijn events, een vast wekelijks borrelmoment en er is veel aandacht (en ruimte) voor de balans tussen werk en privé. Je hebt een afwisselende baan in een eigenzinnige en aansprekende praktijk. Nieuwsgierigheid, enthousiasme en een flinke drive om goed te zijn/te worden in je vak zijn eigenschappen die wij belangrijk vinden. Als junior secretaresse ben je nog niet zo ervaren als de senior secretaresses maar zij willen je graag helpen om het vak van juridisch secretaresse volledig onder de knie te krijgen. En dat alles in een ambitieuze maar ook gezellige omgeving.

Over de functie

In deze rol ben je de steun en toeverlaat van meerdere advocaten. Je bent een belangrijke schakel tussen advocaat en cliënt. Daarnaast maak je deel uit van een team secretaresses dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor de ondersteuning van de advocaten. De ondersteuning bestaat uit het verzorgen van de administratie (waaronder (digitaal) dossierbeheer en de maandelijkse declaraties), het in de gaten houden van termijnen en afspraken en hierop anticiperen waar nodig. Je werkt concept juridische stukken uit en verzorgt de correspondentie met cliënten.

Functie-eisen (junior) juridisch secretaresse

 • je hebt een afgeronde opleiding als secretaresse;
 • ervaring als secretaresse in de juridische sector is een pre;
 • minimaal MBO+ werk- en denkniveau
 • 24-28 uur per week beschikbaar (dinsdag, woensdag om de week, donderdag en vrijdag)
 • je hebt ruime ervaring met het Office-pakket en goede typevaardigheid;
 • organiserend vermogen en prioriteiten kunnen stellen;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • affiniteit met financiële werkzaamheden/debiteurenbeheer;
 • je hebt een stevige persoonlijkheid en bent zowel proactief als flexibel ingesteld;
 • nauwkeurig en gestructureerd werken is jou op het lijf geschreven;
 • je kunt snel schakelen, bent stressbestendig en klant- en samenwerkingsgericht.

 

Ons aanbod

 • een interessante, veelzijdige baan met ruimte om te leren en door te groeien;
 • een informele werksfeer waarbij samenwerken belangrijk is;
 • een unieke kans om te werken bij een klein maar professioneel advocatenkantoor op een toplocatie bij Kasteel Ter Horst in Loenen;
 • de mogelijkheid tot het volgen van trainingen of cursussen;
 • salaris (€ 2.400,00 – € 2.800,00 bij fulltime dienstverband) met 8% vakantiegeld, pensioenbijdrage, 28 vrije dagen op fulltime basis, kilometervergoeding.

Word je enthousiast van deze vacature?

Aarzel dan niet en reageer voor 15 september 2022 op deze vacature door een email te sturen aan info@wvo-advocaten.nl met daarbij een gemotiveerde brief waarin je aangeeft waarom juist jij onze nieuwe collega moet worden. Stuur ook een cv (met pasfoto) mee. Let wel: we willen echt investeren in onze nieuwe collega dus verwachten ook een dijk van een motivatie.

PS:

Wil je in de motivatie aangeven of je toestemming geeft om de sollicitatiegegevens, na sluiting van de sollicitatieprocedure, 1 jaar te bewaren?

Sollicitaties die niet aan de functie-eisen voldoen of die geen motivatie bevatten worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.