Skip to main content

Veelzijdigheid, onderhandelen, passende oplossing

Ik wil graag weten wat er écht speelt.

Caro Nagel

Zoals alle advocaten van WVO Advocaten houd ik me ook (hoofdzakelijk) bezig met het arbeidsrecht. Het leuke aan dit rechtsgebied vind ik de veelzijdigheid. Of het nu gaat om het adviseren, bemiddelen, onderhandelen of procederen, ik zet me graag volledig in voor een cliënt.

Iedere zaak is anders en het is een uitdaging om telkens een passende oplossing te vinden. Dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. Als het kan, lossen we het onderling op. Voor een goede samenwerking vind ik communicatie en openheid heel belangrijk. Ik wil graag weten wat er écht speelt. Cliënten hebben aan mij een betrokken advocaat.

Behalve arbeidsrecht, richt ik me bovendien op de algemene civiele praktijk en dan met name op het verbintenissenrecht. Zo stel ik bijvoorbeeld algemene voorwaarden op, maar help ik ook bij het incasseren van openstaande facturen of het verhalen van schade.

In mijn vrije tijd ga ik graag op reis. Soms om nieuwe plekken te ontdekken of op een terrasje te genieten van een goed glas wijn. Daarnaast sta ik bijna wekelijks op het hockeyveld en vind ik het gezellig om daarna nog wat te drinken in de derde helft.

Caro Nagel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Arbeidsrecht;
– Verbintenissenrecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mijn specialismen

Arbeidsrecht

Mijn publicaties

AlgemeenArbeidsrechtLeon ToonenVerbintenissenrecht
2 februari 2023

Afspraak is afspraak

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEWe leven in een 'bijzondere' tijd. Officieel leven we nu in het Holoceen, maar dat is natuurlijk niet wat we…
AlgemeenLeon ToonenVerbintenissenrecht
1 september 2022

Let op: wettelijke betalingstermijn voor bedrijven aangepast!

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEDe wettelijke betalingstermijn van een zakelijke factuur is 30 dagen. Dit geldt als geen andere afspraken tussen partijen zijn gemaakt.…
AlgemeenArbeidsrechtPascal WillemsVerbintenissenrecht
18 februari 2022

Werkgevers moeten rekening houden met de privacy van werknemers. Maar wat als een werkgever in de zakelijke e-mail van een medewerker wil kijken. Moet deze hem dan ook om toestemming vragen?

JTNDaDMlMjBzdHlsZSUzRCUyMmNvbG9yJTNBJTIwJTIzMDA4YzliJTNCJTIyJTNFJTVCcG9zdF9wdWJsaXNoZWQlNUQlM0MlMkZoMyUzRQ==JTVCc2hvd3NjYXRzJTVEDeze vraag stond centraal in een recente zaak bij het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch op 28 december 2021 (ECLI: NL:GHSHE:2021:3862) Wat is…