Arbo Actualiteitenmiddag

Arbo Actualiteitenmiddag

Wij waarderen onze samenwerking! 

WVO Advocaten is zoals u weet specialist op het gebied van verzuim en arbeidsongeschiktheid. Wij hebben hierover veel kennis in huis. Deze kennis willen wij graag met u, als trouwe en loyale samenwerkingspartner, delen. Wij waarderen de samenwerking met uw organisatie en medewerkers en willen daarom graag iets voor u terugdoen.

Hoe
Het team van WVO Advocaten nodigt u en uw medewerkers (wederom) van harte uit om in één middag bijgepraat te worden over een aantal voor u interessante en actuele onderwerpen. De bijeenkomsten die WVO Advocaten in 2019 heeft georganiseerd waren een groot succes en de opkomst was hoog.

Tijdens de bijeenkomst in het voorjaar zijn wij van plan de volgende onderwerpen aan de orde te laten komen:

– Actualiteiten sociale zekerheid
– Wet Normering Rechtspositie Ambtenaren (WNRA)
– Actualiteiten arbeidsrecht voor Arbo professionals

Kortom, we bespreken allerlei onderwerpen waarover volop wordt gediscussieerd en gepubliceerd en u bent daarmee op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Wanneer en waar
Op 16 april 2020 organiseren wij van 13.00 uur tot 17.00 uur te Beekbergen (locatie Kasteel Spelderholt) een interactieve bijeenkomst waarbij bovengenoemde onderwerpen centraal staan. Uw eigen inbreng wordt tijdens de bijeenkomsten erg gewaardeerd. Na deze bijeenkomsten bent u weer up-to-date en heeft u praktische tips en tricks gekregen die u direct kunt toepassen.

Kosten
Voor u als goede samenwerkingspartner van WVO Advocaten zijn er geen kosten verbonden aan deze bijscholing van uw casemanagers, bedrijfsartsen, juristen en/of HR Managers.

Aanmelden
Via info@wvo-advocaten.nl kunt u uzelf en uw medewerkers opgeven, onder vermelding van naam en functie en de naam van uw organisatie. Uw aanmelding zien wij graag uiterlijk 13 maart 2020 tegemoet.

Introducees
Zijn er medewerkers van uw relaties die ook graag worden bijgeschoold? Breng dan deze uitnodiging vooral onder hun aandacht, ook zij zijn ook van harte uitgenodigd en kunnen voor slechts € 125,– (excl. btw) per persoon deelnemen.

Tot slot 
Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan vooral contact met ons op!

Wij begroeten u graag op 16 april a.s.

Team WVO Advocaten

Meld je aan

Workshops en opleidingen

16 april 2020

Arbo Actualiteitenmiddag

8 oktober 2020

Vooraankondiging: Event WOR

8 oktober 2020

Opleiding actueel arbeidsrecht